Επιλογή Σελίδας

Ο Πρόεδρος του SBC GREECE κ. Αλέξανδρος Αθανασούλας, συμμετείχε στο 27ο Συνέδριο Prodexpo και στο πάνελ με τίτλο «Investing for Resilience: Managing Climate Risk in Modern Real Estate Portfolios»

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αθανασούλας επεσήμανε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται στα αρχικά στάδια ενός έργου καθορίζουν την ικανότητά του να αποδίδει, να μπορεί να ασφαλιστεί και να διατηρεί την αξία του καθώς οι κλιματικές συνθήκες μεταβάλλονται. Η ανθεκτικότητα πρέπει να διαμορφώνει την επενδυτική στρατηγική και τον σχεδιασμό από την αρχή, και όχι να αντιμετωπίζεται ως μεταγενέστερη τεχνική προσαρμογή.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης η Κα Δίκα Αγαπητίδου, MRICS, Ιδρύτρια & Διευθύντρια της JLL – Athens Economics, ο Andries van der Walt, Διευθυντής Global Real Estate της BIP.Verco, και ο Χαράλαμπος Γιαννικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DCarbon, ως συντονιστής.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας αποδέχομαι τους όρους χρήσης & τη χρήση προσωπικών μου δεδομένων από το SBC GREECE για την αποστολή newsletter.