fbpx
Επιλογή Σελίδας

Yearbook 2024
Certified Buildings

Γίνετε μέρος του Yearbook 2024

Aναδείξτε το έργο σας ή υποστηρίξτε την έκδοση ως χορηγός!Λάβετε μέρος ενεργά σε αυτήν τη μοναδική έκδοση που προβάλλει τα πιο καινοτόμα και βιώσιμα κτίρια της χρονιάς.

Yearbook 2024
Certified Buildings

Το Yearbook 2024 Certified Buildings ειναι πολυτελης, σκληροδετη εκδοση του SBC Greece.

01

Πρόκειται για ένα έργο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη πιστοποιημένων έργων αειφορίας στην Ελλάδα

02

Είναι ετήσια έκδοση με αφετηρία το 2023. Στην έκδοση 2024 θα παρουσιαστούν τα κτίρια της Ελλάδας που πιστοποιήθηκαν το 2023, συνολικά 14 κτίρια.

03

Αποτελεί το μοναδικό οδηγό των πιστοποιημένων, αειφόρων κτιρίων της Ελλάδας.

04

Πάνω από 90 σελίδες, σε διάσταση 22,5 x 31 εκατοστά.

Yearbook 2023

Το Yearbook 2023 ήταν η πρώτη έκδοση πιστοποιημένων κτιρίων στην Ελλάδα.Το περσινό yearbook ήταν επετειακό, καθώς παρουσιάστηκαν όλα τα πιστοποιημένα κτίρια έως το 2022. Μοιράστηκε στο ετήσιο συνέδριο του SBC Greece και έγινε δεκτό με πολύ θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες του δομημένου περιβάλλοντος. 

Τι προσφέρει

Αναδεικνύει τους πρωτοπόρους του κλάδου της αειφόρου δόμησης. Μέσα από το YEARBOOK 2024 CERTIFIED BUILDINGS αναδεικνύεται η ανεκτίμητη συμβολή των πιστοποιημένων κτιρίων στην αειφόρο δόμηση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος όλων των εμπλεκόμενων προσώπων, εταιριών και φορέων στην αποπεράτωση αυτών των πολύτιμων έργων. 

Η πιστοποιηση των κτιριων γινεται συμφωνα με τα προτυπα LEED, BREEAM και DGNB.

Σε ποιους απευθύνεται

Εταιρίες, φορείς και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της κατασκευαστικής βιομηχανίας των κτιρίων και του δομημένου περιβάλλοντος και αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της αειφόρου δόμησης. 

Γίνετε μέρος του Yearbook 2024

Λάβετε μέρος ενεργά σε αυτήν τη μοναδική έκδοση που προβάλλει τα πιο καινοτόμα και βιώσιμα κτίρια της χρονιάς.

Με τη συμπλήρωση της φόρμας αποδέχομαι τους όρους χρήσης & τη χρήση προσωπικών μου δεδομένων από το SBC GREECE για την αποστολή newsletter.