fbpx
Επιλογή Σελίδας

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αξία των κτιρίων αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων σε αυτά. Η Knauf Insulation παράγει θερμομονωτικά υλικά τα οποία εξασφαλίζουν την πυροπροστασία των τοίχων και στεγών στα κτίρια, αλλά είναι επίσης σημαντικό ότι προσφέρει πάχη που εξασφαλίζουν ότι το κτίριο θα καλύπτει και τις μελλοντικές ανάγκες και συνεισφέρει με μια ακόμη μονάδα παραγωγής παραγωγής Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology.

Στο σημερινό περιβάλλον, η ανάγκη για κτίρια nZEB (near zero Energy Buildings) αλλά και η αυριανή ανάγκη για κτίρια ZEB (Zero Energy Buildings) υποστηρίζεται από την Knauf Insulation και εναπόκειται στους ιδιοκτήτες και κατασκευαστέςνα προετοιμάσουν τα κτίριά τους για τις μελλοντικές αλλαγές στους κανονισμούς και συγκεκριμένα στον επερχόμενο ανανεωμένο ΚΕΝΑΚ. Το χαμηλό κόστος της θερμομόνωσης επιτρέπει τη βελτίωση του επιπέδου ζωής, ιδιαίτερα για το πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού και είναι ξεκάθαρο από το αναθεωρημένο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) (υπό διαμόρφωση), ότι έχουμε ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκης εξοικονόμησης ενέργειας.

H Αρχή της «Ενεργειακής Απόδοσης Πρώτα» (Energy Efficiency First principle) δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο, ότι η εξοικονόμηση ενέργειας δίνει τη δυνατότητα για μακροπρόθεσμη προοπτική στα κτίρια. Για το λόγο αυτό η Knauf Insulation προχωρά σε επενδύσεις, μια από τις οποίες είναι στο τελικό στάδιο υλοποίησης και σε μερικές εβδομάδες, θα αρχίσει την παραγωγή της η νέα μονάδα Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology στο Ταρναβένι της Ρουμανίας. 

Με τη συμπλήρωση της φόρμας αποδέχομαι τους όρους χρήσης & τη χρήση προσωπικών μου δεδομένων από το SBC GREECE για την αποστολή newsletter.